Tietosujakäytäntö

Tietosuojakäytäntö sisältää tärkeitä tietoja siitä, miten me rekisterinpitäjänä käsittelemme vierailijoiden ja asiakkaiden henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tätä käytäntöä sovelletaan tilanteissa, joissa Mitt Ord (“Mitt Ord”, “me”, “meille” ja “meidän”) käsittelevät kerättyjä henkilötietoja verkkosivustosta ja muista digitaalisista kanavista, joissa toimimme

Käyttämällä verkkosivustoa ja / tai muita digitaalisia kanavia, joissa lähetät meille aktiivisesti tietoja, hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan vuodesta 2018-09-23 ja se korvaa kaikki aiemmat henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedot.

Henkilötiedot

Mikä on henkilötietoja?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka mahdollistavat yksityishenkilön tunnistamisen. Tunnistettavissa oleva yksityishenkilö on henkilö, joka voidaan epäsuorasti tai suoraan tunnistaa nimen, sosiaaliturvatunnuksen, sijaintitietojen, IP-osoitteen tai muun tunnistamista mahdollistavan tekijän perusteella.

Henkilötiedot, jotka annat meille

Asiakkaana voit tilatessasi toimittaa meille henkilötietoja. Tämä voi koskea esimerkiksi nimeä, osoitetta ja yhteistietoja.

Henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinulta tai kolmannelta osapuolelta

Henkilötietoja ei kerätä ilman suostumustasi. Sinun on lähetettävä ne meille aktiivisesti esimerkiksi lomakkeella verkkosivuillamme tai muilla digitaalisilla kanavilla.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus

 • Henkilötietoja käytetään, jotta voimme hallita tilauksiasi ja täyttää sitoumuksemme sinulle tilauksesi yhteydessä.
 • Markkinointitarkoituksiin evästeiden avulla
 • Markkinointitarkoituksiin sähköpostiosoitteesi kautta
 • Henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen ja asiakaspalveluumme parantamiseen.

Henkilötietojesi vastaanottajat

Emme siirrä henkilökohtaisia tietoja kolmannelle osapuolille, paitsi luotetuille osapuolille, jotka auttavat meitä liiketoiminnassa, hallitsemaan sivustoa, toimittamaan tilaamiasi tuotteita tai tarjoamaan palveluita, jos nämä osapuolet suostuvat pitämään tiedot luottamuksellisina eivätkä käytä niitä muihin tarkoituksiin kuin niiden sitoumukset meille.

Kuinka kauan tallennamme henkilötiedot

Tallennamme henkilökohtaiset tietosi niin kauan kun aihetta alkuperäisen keräämisen on. Keräyksen päämäärää tarkennetaan suostumuksestasi.

Arkaluontoiset henkilötiedot

Emme kerää mitään arkaluonteisia henkilötietoja sinusta.

Oikeutesi

 • Sinulla on oikeus peruuttaa annettu suostumus.
 • Sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, mitä henkilötietoja tallennamme. Sinulla on mahdollisuus tehdä tämä maksutta kerran vuodessa.
 • Voit myös pyytää muutoksia virheellisiin henkilötietoihin ja pyytää, että poistamme henkilökohtaiset tietosi.
 • Sinulla on oikeus vaatia että poistamme henkilötietosi.
 • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojemme käyttöä.
 • Sinulla on oikeus vaatia, että henkilötietojemme käsittely on rajoitettu.
 • Sinulla on oikeus valittaa henkilötietojemme käsittelystä tietovalvontaviranomaiselle tai muulle viranomaiselle.

Kolmas osapuoli

Verkkosivuilla Mitt Ord voi linkittää tai julkaista tuotteita kolmannelta osapuolelta. Nämä sivustot ovat meistä riippumattomia.

Tietosuojakäytännön muutokset

Mitt Ord pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön.

Päivitetty viimeksi: 23.9.2018

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme tai henkilötietojemme käsittelystä, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@mittord.com.