Kauppaehdot

YRITYKSEN TIEDOT

Tämän verkkokaupan sisältöä tarjoaa, päivittää ja hallinnoi seuraava yritys:

Mitt Ord
Valdemarsvik
Yhtiön tunnusnumero:  969785-5022
E-Postiosoite: info@mittord.com

MAKSAMINEN JA HINNAT

Kaikki hinnat ovat ajankohtaisia ja saattavat muuttua tulevaisuudessa. Tilauksesi yksilöllinen ja ajankohtainen kokonaishinta summataan kassalle, mukaan lukien mahdolliset toimitus- ja laskutusmaksut sekä arvonlisävero.

Tarjoamme seuraavan maksutavan:

  • Klarna Checkout
    Klarna Checkout on helppo, joustava ja turvallinen maksutapa verkkokaupassa. Vastaamalla muutamiin kysymyksiin voit helposti tunnistaa itsesi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Klarna Checkout pitää oston ja maksamisen erillään. Ensin varmistat ostoksesi ja valitset sitten, miten haluat maksaa. Klarna-laskulla tai Klarna-tilillä joko kortilla tai pankkisiirrolla. Kaikki yhtä turvallisesti.

Maksuehdot näkyvät myös kassalla jokaisen maksuvaihtoehdon yhteydessä.

TOIMITUS

Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot:

  • Toimitus
    Kiinteähinta €2,90 (tilauskannasta tai painosta riippumatta) toimituksissa (MAA). Toimitusaika on noin 5-7 työpäivää.

Toimitusehdot ilmoitetaan myös kassalle kunkin toimitusmenetelmän mukaisesti. Jos muuta ei ole sovittu, sovelletaan 30 päivän toimitusaikaa. Jos tuotteella on toinen toimitusaika, se mainitaan tuotteen yhteydessä. Jos toimitus viivästyy, ilmoitamme sinulle sähköpostitse. Asiakkaalla on aina oikeus peruuttaa hankinta viivästyksissä. Teemme kaikkemme voidaksemme toimittaa tilauksesi. Saattaa olla tilanteita, joissa tilauksen tekeminen on mahdotonta, esimerkiksi silloin, kun toimittaja tai huolitsija ei voi täyttää sitoumustaan. Pidätämme oikeuden luopua kaikista asiakkaille maksettavista korvauksista toimitusviiveistä.

HENKILÖTIETOJA

Kun teet tilauksesi, sinun on annettava muutamia henkilötietoja. Tilauksesi yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi, että voimme täyttää sopimuksemme ehdot. (GDPR)

Tallennamme seuraavia henkilötietoja asiakkaistamme: 

Asiakkaat: etunimi, sukunimi, yritys / organisaatio, sähköpostiosoite, henkilötunnus/ Y-tunnus, alv-numero, osoite, postinumero, paikka, maa, puhelinnumero

Tilaukset: IP-osoite, sähköposti, henkilökohtainen / yritys, alv-numero, osoite, yritys, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, kaupunki, puhelinnumero.

Asiakas voi pyytää tämän tiedon otteita, muutoksia tai poistoja milloin tahansa.
 
Lue lisää tästä tietosuojakäytännössämme: Tietosuojakäytäntö.